De eerste stap om van je website realiteit te maken is een eigen domeinnaam. Om een website te maken heb je een domeinnaam en hosting nodig.
Heb je nog geen domeinnaam maar weet je wel al welke naam je wilt kijk dan op sidn.nl of hij vrij is. Kies je een domeinnaam zoek dan een domeinnaam die past bij je en die goed te onthouden is.

Lees het Artikel

Ja wij maken je website in wordpress, wanneer je graag een visitekaartje wenst van jouw onderneming dan is een wordpress website een goede keuze. Het voordeel is ook dat een wordpress website ook zeer gebruiksvriendelijk is en zowel beginners als ervaren gebruikers kunnen er mee overweg.

Lees het Artikel

Je wilt voor jouw onderneming een website laten maken maar je vraagt jezelf af waar moet je nou precies allemaal op letten? Je ziet misschien door de bomen het bos niet meer omdat er zoveel bedrijven zijn die tegenwoordig websites maken. Hoe weet je nou welk bedrijf voor jou het beste is.

Lees het Artikel

Wij bieden een unieke optie door een lage prijs te vragen voor een abonnement dat alles omvat. Dit omvat o.a. een gehoste website met verkoop stimulerende functies, evenals al het vereiste onderhoud op ons platform.

Lees het Artikel