Het prijskaartje

Website laten maken prijs

Of je nu een geheel nieuwe onderneming start of een bestaand bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen, wij kunnen je helpen.

Website laten maken Kosten?

Wat kost een website laten maken het is echter wel de meest gestelde vraag die we krijgen. De meeste Webbouwers rekenen honderden euro's voor elke website die ze bouwen. Ze brengen ook aparte kosten in rekening voor hosting, onderhoud en updates. Wij bieden een unieke optie door een lage prijs te vragen voor een abonnement dat alles omvat. Dit omvat o.a. een gehoste website met verkoop stimulerende functies, evenals al het vereiste onderhoud op ons platform.

Wat zit er allemaal bij

Wat krijg je precies?

Op maat gemaakt website

Een website gemaakt naar jouw wensen. Met jouw gekozen kleuren aangeleverde teksten foto's en logo.

Gratis Domeinnaam

We hebben de tools om de perfecte domeinnaam voor je bedrijf te vinden. Als onderdeel van je pakket bij ons dekken we zowel je domeinregistratie kosten als je jaarlijkse domein verlengingen.

Jaarlijkse domeinverlenging

De domeinnaam word jaarlijks voor je verlengt zonder extra kosten.

1-20 pagina's

Afhankelijk van je abonnement heeft je website een aantal pagina's waar je zelf de inhoud van bepaalt.

Voorwaarden en privacypagina's inbegrepen

De voorwaarden en privacy pagina's vallen buiten het aantal pagina's dat je website mag hebben.

Geschikt voor desktop, tablet en mobiel

Steeds meer mensen gebruiken nu tablets en mobiele apparaten om op internet te surfen. Om geen van deze potentiële klanten te missen, zorgen wij ervoor dat je website standaard volledig mobiel responsive is. 

Snelle website-hosting

Onze snelle, uiterst betrouwbare hosting zorgt ervoor dat je website online blijft. Onze systemen zullen regelmatig een back-up van je website maken, zodat we altijd een recente kopie bij de hand hebben, mocht het nodig zijn om dingen naar een eerdere staat te herstellen.

SSL-certificaat

Website beveiliging is uiterst belangrijk voor je, jouw website bezoekers - en ook voor de zoekmachines. Wij voorzien je website standaard van een SSL-certificaat, zodat je het veilige hangslot kunt tonen en gebruik kunt maken van 'https://'. 

Onbeperkte inhoudswijzigingen

Met al onze betalende maandelijkse website abonnementen kan je (heel eenvoudig) onbeperkt wijzigingen aanbrengen in zaken als tekst en afbeeldingen. Je kunt dit zelf doen of wij doen het voor jouw.

5-20 e-mailadressen

Met onze professionele zakelijke e-mail kunt u communiceren vanaf welk apparaat je ook kiest. Of je nu liever een pc, laptop, tablet, mobiel apparaat of misschien wel allemaal gebruikt, wij helpen je om alles in te stellen. 

Koppelingen met systemen

Verbind je website met andere systemen. API’s zorgen voor alle interacties tussen applicaties, gegevens en apparaten. Ze maken de overdracht van gegevens van systeem naar systeem mogelijk.

Basic / Uitgebreide SEO

Onze SEO-experts zullen ervoor zorgen dat je website goed gestructureerd is voor de zoekmachines. Wij zorgen voor je on-site optimalisatie en leggen de basis om je de best mogelijke kans te geven om online gevonden te worden. 

Integratie van sociale media

Je website word verbonden met al je social media kanalen voor een betere ranking in google.

Wat we van jouw verwachten

Wat krijgen we van jouw?

Natuurlijk hebben we ook wat van jouw nodig we moeten immers ergens beginnen.
Hiervoor hebben we een handig project plan voor opgesteld als je deze vragen beantwoord dan kunnen snel van start met je website.
Is er iets niet naar je zin dan passen we dit zo weer voor je aan. 

Logo

Elke website heeft een logo nodig meestal heb je deze al zo niet kunnen wij deze ook voor je verzorgen.

Maak mijn logo

Kleuren

Elke website heeft een basis kleur en daarbij 2 of 3 kleuren die er goed bij passen. Laat je kleur altijd terug komen in het logo.

Teksten

Natuurlijk moeten er ook teksten op je website komen. De basis teksten over je bedrijf kan je het beste zelf doen. Heb je meer teksten nodig dan helpen wij je graag.

Maak mijn Teksten

Foto's

Ook foto's zijn belangrijk op je website probeer deze altijd zelf te maken of te laten maken foto's van internet afhalen is altijd een groot risico i.v.m rechten.


Contact Gegevens

Een website kan niet zonder contact gegevens denk hier bij aan adres email social media etc hoe meer hoe beter!

Project beschrijving

Niet schrikken als je deze niet hebt dan kan je aan de hand van ons formulier aangeven wat je wilt.

Zoekopdrachten over website laten maken kosten

Er word veel gezocht op internet naar de kosten voor het maken van een website hier onder de meest voorkomende zoekopdrachten zodat jij deze niet meer hoeft op te zoeken. Miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van zoekmachines van het kopen van producten tot het zoeken naar informatie, alles begint bij een zoekopdracht. Door je website te optimaliseren verschijn je hoger in de resultaten met jouw website. 

Website laten maken goedkoop?

Ja bij ons is een website laten maken erg goedkoop geen starttarief maar alleen een maandelijks tarief waar je bij de meeste bedrijven alleen een hosting pakketje voor krijgt. Wij maken voor jou een professionele en moderne website. Een website is zo voor iedereen bereikbaar en kan volledig met je meegroeien. 

Website laten maken gratis?

De website laten maken is inderdaad gratis wij vragen geen vergoeding voor het maken van de website maar alleen een maandelijks tarief om je website bij te houden en deze online te laten zien. Door bij ons een gratis website te laten maken bespaar je veel geld en tijd. In de online wereld gaat alles snel er zijn continue nieuwe ontwikkelingen en trends. Onze experts blijven hiervan op de hoogte zodat jouw website er altijd professioneel uit ziet en dit hoeft dus helemaal niet duur te zijn. 

Website laten maken tarieven?

Onze website laten maken tarieven zijn zeer laag en zeker in combinatie met onze service één van de laagste in de markt bekijk hier onze tarieven. Wanneer je bij ons een website laat maken krijg je veel waarde voor je geld. De tarieven voor het laten maken van een website zijn heel divers het ligt er aan wat je precies nodig hebt en wat voor soort website het moet worden. Je kan bij ons kiezen uit verschillende pakketten hoe duurder, des te meer faciliteiten en voordelen. 

Website laten maken per maand betalen?

Ja bij ons betaal je per maand om je website te laten maken in principe vragen we geen vergoeding om je website te maken maar alleen een klein bedrag om je website up to date te houden naar jouw wensen. De maandelijkse kosten die je bij ons betaald zorgen ervoor dat je website in de lucht blijft. Wij bieden complete pakketten aan, naast het maken van de website regelen wij ook de hosting en eventueel de domeinnaam. 

Vragen over de Website laten maken Kosten?

Wat kost een website laten maken

Bij ons is een website laten maken gratis je betaald alleen de maandelijkse kosten om je website veilig en up to date te houden. Bij andere bedrijven ligt het meestal tussen de 1000 en 2000 euro om een professionele website te laten maken en daar komen dan nog de maandelijkse hosting kosten e.d bij.

Hoe duur is een website laten maken

Het is bij ons niet duur om een website te laten maken je betaald bij ons een vast bedrag per maand dus je hebt geen dure setup kosten. Bij andere bedrijven betaal je meestal tussen de 1000 en 2000 euro voor de website en dan ook nog eens een vast bedrag per maand voor service en hosting.

Wat kost een professionele website laten maken

Al onze website zijn professioneel dus ook hier voor geld het vaste bedrag per maand van het abonnement wat je kiest. Bij de meeste bedrijven kost een professionele website tussen de 1000 en 2000 euro

Wie kan website maken

Wij van top website laten maken kunnen jouw website maken voor een klein vast bedrag per maand zonder dure opstart kosten!

Laat je website maken tegen een Laag vast bedrag per maand.

Chat openen
1
Hallo kan ik je ergens mee helpen?