Lokale Seo voor bedrijven, lokale ondernemers verenigingen en zzp'ers.

Lokale topposities in Google met geavanceerde lokale SEO die is afgestemd op jouw bedrijf.

SCORE 4.8 / 5 

Heb je een vraag over een Lokale Seo of iets anders?

 Laat ons bellen of mailen als je weer beschikbaar bent...

Naam:
Email*
Telefoonnummer:
Contact Via:
Telefoon of email
  • Telefoon
  • Email
Vraag:
0 of 350

Ik werk nu ongeveer 7 maanden samen met top website laten maken. Het team was fantastisch en de resultaten hebben onze verwachtingen overtroffen

Frans Blommers

Voordat we contact opnamen met deze jongens maakten we de ene fout na de andere met onze Lokale SEO. Gelukkig zijn we nu op de goede weg en zien we eindelijk resultaten!

Anne

Het team kon de zaken niet duidelijker maken. Zonder technisch jargon word ik op de hoogte gehouden van wat ze doen en waarom ze het doen. Goede service.

Bert de Vries

 Lokaal hoog in google 

Ook in de volgende plaatsen

“IK WAS EERST LOKAAL NIET VINDBAAR MAAR NU AL OP DE TWEEDE PLEK” – MONIEK DE LAARS

Stappen plan 

Hoe Werkt Lokale Seo?

1.

We zoeken precies uit welke lokale seo jouw bedrijf nodig heeft

Je projectmanager identificeert je bedrijfsdoelen en lokale zoekwoorden.

2.

Ons deskundige seo team bekijkt of er verbeterpunten voor jouw website zijn voor lokale seo

Ons seo team zal je precies gaan vertellen wat we kunnen doen om lokaal hoog te gaan scoren

3.

Zodra je akkoord gaat met onze feedback gaan we direct voor je aan de slag

We gaan samen met jouw je website zo hoog mogelijk proberen te krijgen met het gekozen lokale zoekwoord.

“DEZE FIRMA WEET WAT SERVICE IS ALLES WORD GOED UITGELEGD ” – GEERT VERSCHOOR

Wat doen wij bij Lokale Seo

We maken je website vindbaar waar je klanten zich bevinden door je hoger te brengen in de zoekresultaten waar door je meer relevante bezoekers krijgt en je betalende klanten stijgt!

Google mijn bedrijf

Door jouw google mijn bedrijfsprofiel te optimaliseren, kan je ervoor zorgen dat jouw bedrijf hoger scoort in lokale zoekresultaten van Google.

Lokale Linkbuilding

Linkbuilding is een van de pijlers van elke succesvolle SEO-strategie, en lokale linkbuilding is geen uitzondering. Het verzamelen van lokale gerelateerde links zorgt er voor dat je website lokaal beter gaat scoren.

Structured Data

Structured data is een code die zoekmachines helpt de inhoud van webpagina's te begrijpen. Door deze Structured data te gebruiken kunnen zoekmachines sneller en gemakkelijker bepalen waar de pagina's op je website over gaan.

Zoekterm onderzoek

Zoekterm onderzoek is cruciaal voordat je begint met het maken van inhoud. Door te kijken naar zoekvolume en intentie voor een lokale zoekterm, kan je zien of die zoekterm een kans biedt voor jouw website.

Lokale Seo Teksten

Ook goede lokale SEO-teksten zijn nodig. Deze teksten richten zich uiteraard op zowel een stuk inhoud als het specifieke gebied waarvoor u optimaliseert. Speciaal afgestemd op de mate van "lokale" vindbaarheid waar jij je op wilt richten.

En wat Magie

We vertellen natuurlijk niet echt alles wat we doen om jouw hoog te laten ranken op lokale zoektermen. Maar wees niet bang we doen niks illegaals of wat google niet leuk vind!

Wat is lokale Seo? 

Lokale Seo

lokale seo mobiel

Lokale SEO is in de praktijk het verbeteren van de vindbaarheid van een bedrijf in de lokale zoekopdrachten van Google. Het omvat zowel marketingtechnieken als technische oplossingen om de zichtbaarheid van de dienst of het product van een bedrijf in specifieke geografische gebieden te helpen verbeteren. Verhoogde lokale zoekresultaten leveren een hogere verkoop op. Omdat lokale seo alleen concurreert met lokale bedrijven, hoeft het niet met heel Nederland te concurreren. Dit is een groot voordeel omdat het het voor potentiële klanten gemakkelijker maakt om uw producten of diensten te vinden. Bovendien is dit geweldig voor uw bedrijf, omdat het niet zoveel concurrentie zal ondervinden als andere Nederlandse bedrijven. Google heeft speciale functies in hun zoekmachines ingebouwd die bedrijven beter zichtbaar maken bij het uitvoeren van een lokale zoekopdracht. Dit komt omdat Google kan zien hoeveel bedrijven beschikbaar zijn met een specifieke lokale zoekopdracht. Gebruikers moeten een Google-bedrijfsprofiel hebben om toegang te krijgen tot deze functies.

Ons Lokale Seo Abonnement

Nee geen keuze in verschillende abonnementen voor lokale seo maar gewoon één duidelijk abonnement waar alles in zit en genoeg is voor één zoekwoord!

Als eigenaar van een klein bedrijf kan ik je niet genoeg bedanken voor het werk dat je aan mijn nieuwe website hebt gedaan. Het ziet er prachtig uit en word lokaal goed gevonden. Ik zou je graag bij iedereen aanbevelen.

Marco

Mijn verkeer is enorm toegenomen en ik heb ook veel positieve feedback gekregen over de nieuwe lay-out. Ik kan je eerlijk gezegd niet genoeg bedanken voor al het briljante werk dat je hebt gedaan en ik kan niet wachten om weer met je samen te werken.

Ernesto

Snel en responsief team. De resultaten zijn zeker de vergoeding waard die ik heb betaald. Zou opnieuw huren.

Kim P

Zeer professionele, vriendelijke en grondige service. Ik ben erg blij met het eindproduct.

Tim C

Veelgestelde vragen over lokale seo

Hieronder vindt je antwoorden op enkele van de meest voorkomende vragen die ons worden gesteld over lokale seo. Als er nog iets is dat u moet weten, vraag het dan gerust.

Wat is lokale SEO?

Lokale SEO is de praktijk van het verbeteren van uw online aanwezigheid om meer omzet te halen uit lokale zoekopdrachten. Deze zoekopdrachten vinden plaats op veel zoekmachines, maar lokale SEO richt zich op het optimaliseren voor Google-gebruikers.

Waarom is lokale SEO belangrijk?

Lokale SEO is belangrijk omdat veel mensen zoekmachines gebruiken om lokale bedrijven te vinden.

Hoe werkt lokale SEO?

Lokale SEO is een spel van twee helften omdat Google twee soorten zoekresultaten toont voor lokale zoekopdrachten. Dit zijn “map pack” resultaten en organische “blue link” resultaten. Je kunt op beide ranken.

Ja ik wil graag  Lokale topposities in Google

Chat openen
1
Hallo kan ik je ergens mee helpen?